teacher75 -> RE: Bebe od 1 - 2 godine (27.6.2011 23:03:46)
|
evo i mene malo, bila na zumbi pa se pravo umorila. lana super jede opet, ne ureklo se, samo sto opet blendam, al pojede pun tanjir, tako da sam se pomirila da cu blendati dok ne krene u skolu[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]samo nek jede. sto se tice price, pravo je otcepila u zadnjih mjesec dana, sve zivo ponavlja, rijeci, dijelove rrecenica. ono sto svjesno govori uglavnom su recenice tipa: sjene odje (sjedne ovdje), pise nana (lana), pava beba (spava), itd... jako puno rijeci, neke izgovara sasvim jasno a neke su cudne (kakon- balkon, kacica- dekica)itd... sto se tice placanja tete, kod mene je specifican slucaj, jer meni teta nece nikako trebati u julu a u avgustu ce mi trebati samo jednu sedmicu, tako da mi ne pada na pamet da joj to placam. kontala sam u julu da joj ne platim nista a u avgustu da joj dam pola plate. mislim da je to ok. ona prima i penziju tako da nece biti totalno bez prihoda,. a i meni je plata manja tokom ovog perioda jer nemam topli obrok skoro nikako
|
|
|
|