mala86 -> RE: Bebe od 1 - 2 godine (30.6.2011 15:51:27)
|
pozzic i od nas [sm=smiley1.gif] mi bili vani,napravili bas veliki krug,malac zaspo u kolicima,maloprije se probudio [sm=smiley1.gif] mene prehlada neka uhvatila,mm donese s posla,kaze tamo svi bolesni,Leon malo kaslje,nosic curi,dala sam mu sad sirup jedva ni mi ne pijemo mlijeko,ali ja se vise ne sikiram!sve sam probala nece pa gotovo! marinci i ti si dojila duze od godine? i ticherka je-pa nijedno nase dijete nece mlijeko,jednostavno nisu navikli na njega meni je najgore kad me drugi pitaju-a nece mlijeko [sm=hudicek1.gif],pa mali je treba mu sad -ko da ja to ne znam ostalo jede ok,vraca se na staro!mi neblendamo dugoooo,ja mislim prije prvog rodjendana da je presto,stvarno ne znam kad sam zadnji put!jede krugove mrkve ko veliki! dam mu i ovako svjezu mrkvicu da gricka,a neki dan negdje procita da ne valja do 3 godine,zbog mogucnosti od gusenja komadima [sm=smiley13.gif] maloprije mu dala dinje.mislila sam da nece htjet ni probat,al jede ko veliki [sm=bravo.gif] sad ima neku fazu-vozi autice po nama,ako slucajno sklonim nogu fino me mlatne [sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif]
|
|
|
|