m.i.n.a. -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-decembar) (25.10.2010 12:48:48)
|
Evo i nas.... Nana sve cestitke srca tebi i tvom muzu a maloj ljepotici svu srecu svijeta... Laro ne znam u kolikom pbimu ti krvari nos,ja sam imala nesto kao sukrvicu,nije ono bas kao obicno sto ide krv na nos nego kad obrisem nos na maramici bude malo i krvi..na netu sam nasla da je to normalno..izgleda da je sve normalno jos malo.. I meni se bas svidja kad postavite slike,dobije se ideja svakakvih..jos plus razgovori gdje ko sta kupio i koliko platio je super jer nemozemo sve radnje pijedinacno obici...i meni se svidjaju one ogradice i posteljine bez puno detalja,bez jarkih boja a to je izgleda najteze naci... Ja bila na UZ i hvala Bogu beba je dobro,razvija se tacno po sedmicama trudnoce,vidjela sam glavicu,rucice,srce..bila je pravo aktivna,uveliko mase nogicama...kad sam pitala za spol nije mi dok.htjela reci iako sam je vise puta pitala i rekla da ako vidi ona hocu i ja da znam ali ona kaze nek ostane iznenadjenje..iskreno bilo mi je krivo,malo me i naljutila i rastuzila al onda sam se sjetila jutrosnje price i zahvalila Bogu da je sve u redu..uvijek mogu otic privatno i pitati..slicicu bebe mi isto nije dala jer kaze da je beba vec velika,moze recimo stati samo glavica i sl.ali je rekla da slobodno povedem muza sljedeci put i da ce ga rado pustiti da i on vidi i osjeti..obzirom da je beba dobro i da se i ja osjecam dobro rekla je da mogu i na vjezbe ivi tako da cu ja najvjerovatnije u petak od 10:30 otici,mada imam pregled u 11 pa cu probat nesto smislit kako uklopiti to..upoznala sam sestru koja vodi vjezbe,bila je jako prijatna tako da ja imam namjeru ici... Eto drage,idem stagod pojest,osjecam da bih mogla...
|
|
|
|