Rimljankaa -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-decembar) (28.10.2010 13:02:08)
|
Naidice hvala ti! Mi smo ga platili 180KM na snizenju! Mislim da mu je inace cijena 250KM. Jos dusek treba da kupimo. Ima u toj radnji jedan anatomski,ljeto-zima kosta oko 90KM,ali hocu da vidim jos u ovim nekim radnjama koje prodaju te duseke ima li kakav kvalitetniji,a ako ne kupicu taj. Bas mi je bitno da beba ima doba ri kvalitetan dusek. Laro,ja isto zovem doktora na mob i narucim se kad mi odgovara. Nema cekanja,nema uputnica i ostalog zezanja. mina,vjerujem d avam je puno tesko. o su ipak posebni i jedinstevni trenutci. Ali ipak mislim da ste dobro odlucili. Ipak vi znate najbolje. Ali bitnije ti je da sutra mozes svom djetetu obezbjediti sve sto mu treba i kupiti sto zelis,nego da mislis kako ces i sta ces. Ovako se malo pretrpite,pa Boze moj.. Zivot je pred vama...Lijepo je da imas sestre,roditelje i da su ti blizu da mogu biti uz tebe :) Rose,bas si hrabrica.. naravno d aje to najbitnije,ali i strah je nesto na sto se nemoze uticati. Mozda je to i Bozija volja,da tako odredi..Kad se priblizi da se gubi strah,pa samo ono lijepo iscekivanje. Neka je sa srecom,a ubrzo da nam rodis tu lijepu djevojcicu...
|
|
|
|