Mama2b -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-decembar) (11.11.2010 9:53:07)
|
IZVORNA PORUKA: Rimljankaa Medi pijes li Magnezij???? Obavezno to uzimaj on je protiv grceva... Mama2b,ja pijem Prenatal, Magnezij (mada ne redovno) i zeljezo. Kad sma pitala doktoricu za Naf tabelte,kaze ona eni nista to nepomaze,pij mlijeko i dovoljno je???!!! A kakvu Omegu uzimas,zasto je to? Sad skontah da smo ja i ti blizu termina,ja malo zaostajem iza tebe.. :))) Hehe, tu smo negdje, ja 33, sutra ulazim u 34 sedmicu:))) A sto se tice omege, uzimam Natural Wealth Omega Natal, to mi je preporucila tetka (inace doktorica, radi u Njemackoj) da uzimam tokom cijele trudnoce, poslije sam pitala Masica (on mi vodi trudnocu), rekao je da mogu slobodno to da koristim i poslije tokom dojenja. Ja sam jako puno povracala, cak i zaglavila u bolnici zbog toga i mlijeko nisam mogla smisliti, pocela sam ga piti tek prije mjesec dana, a Masic mi rekao da uzimam naf. Al znas kako on kaze, nek ti stoji na frizideru pa kad se sjetis, znaci nije sad obavezno, al ja se pridrzavam pa svaki dan pijem, mm me zove Vitaminka:))) Pozzz
|
|
|
|