esmina i bebina mam -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-decembar) (18.11.2010 22:15:41)
|
IZVORNA PORUKA: Maleno85 Stvarno nije fer, ispisala sam kilometarsku poruku i onda error[sm=smiley19.gif] Evo sad cu ispocetka.. Cao drage moje [sm=nosecka.gif] ,moram da vam kazem da se ne osjecam bas najbolje. Taman kad sam mislila da su mucnine proslost, one me napale kao nikada prije. Juce sam se bas napatila povracajuci, i danas mi je puno muka. Najgore mi je sto nosim nisko i treba da izbjegavam naprezanja, a kod povracanja to nije lako. Strah me koliko me od juce boli stomak od naprezanja, kontrola mi je tek 06.12., ali ako nastavi ovako, oticu i prije. Zamolila bih vas, ako je neka imala iskustva sa crvenim flekama po licu(obrazi,celo, brada) da mi napise nesto o tome. Mislim da je od povracanja, mada mi se ranije javljalo bas ovolikko, a stalno sam povracala. Mozda je nesto sto bi trebao pogledati doktor? Ne boli, ne svrbi, ne pece, nego eto samo sam tako isatirana, ni u pubertetu nisam ovako izgledala[sm=smiley19.gif] Unaprijed vam hvala na odgovorima. Rose draga, beskrajno mi je drago sto je tvoja curica sa tobom, uzivajte i nadoknadite propusteno vrijeme. Novim trudnicama zelim toplu dobrodoslicu, a svim ostalim [sm=nosecka.gif] zelim lijep dan, da mi budete zdrave, nasmijane, zadovoljne i bebele [sm=bravo.gif] Ljubac Kucaj u wordu da se ne trosis daba [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley23.gif[/image]
|
|
|
|