Sensia -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (17.8.2011 14:54:19)
|
IZVORNA PORUKA: Bebica11 Ovo nije normalno ljudi za 15min mi se spustio sa 135 na 110 pritisak, i odmah sam bolja.Da izvinete isla u toalet(iako nisam imala neku potrebu) i popila casu kisele[sm=zmeden.gif] eh jedino sto ovdje ne pazim na hranu pa mozda mi od toga varira tako, al sad se osjecam puuuuuuuuuno bolje a pozlilo mi je i jutros oko 10h kad sam ustala, nisam imala zraka u sobi, i evo maloprije... reci cu dr kad odem, al me bas uplasilo da ne mogu da dodjem do zraka[sm=smiley13.gif] a i bebica je mirna pravo,eh sto me sekira[sm=smiley13.gif] Bebice ja sam isto imala te simptome: da mi nestaje daha-zraka, pogotovo dok spavam. nisam mogla udahnuti, cak mi je kao neka bol udarala u lijevu ruku (majke mi jedno vece sam mislila da ce me ne do Bog srce strefit).....ja to zovem "narkomanske krize" I otisla sam odmah u dezurnu apoteku koja mi je blizu da izmjerim pritisak 90/60, javila dr ona mi rekla da moze biti od: povecanog lucenja hormona (pogotovo ako si na dabrostonu...), beba se digal pa pritisce dijafragmu, zgaravica...uglavnom nista neobicno za trudnice i da ne brinem dok god mi je pritisak ok Sad vise toga nema E sad jedino kod tebe zeza taj pritisak, malo je cudno da ti tako varira [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] kako mjeris?
|
|
|
|