zumbulcica -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (18.8.2011 23:26:40)
|
IZVORNA PORUKA: haidy Dobro vece trudnice. Ja vam ovako uletim kao padobranac, ali me uglavnom svi ignorisu[sm=smiley19.gif] Al nema veze, meni lakse kad se nekom slicnom izjadam. Danas sam se tako iznervirala u Domu zdravlja, da jos ne mogu da dodjem sebi. Tamo se u stvari svaki put iznerviram, ali moram ici zbog uputnica, mada vodim trudnocu i na Jezeru. Uglavnom danas sam otisla na UZV, uredno se najavila mjesec dana prije, sve regularno. I tako ja cekam sat vremena, i ako sam zakazana u pola 12 i izlazi sestra i pocne da vice na mene, kao sto ste vi dosli, ja cu vas sad vratiti, mozete da sjediti tu koliko hocete necu vas primiti, i to sve zato jer sam se zakazala nekoliko dana prije isteka od mjesec dana redovne kontrole. Naravno, nisam ja ostala njoj duzna i morali su me primiti. Ali mi je bas upropastila dan. I to bas bez razloga. Haj da sam banula nenajavljena. Jos mi je trudnoca rizicna, sto sam ja joj vise puta ponovila. A kad sam usla kod doktora, on je bio super, a ona samo ponavlja to je ta, to je ta, kao da sam drzavni neprijatelj,[sm=hudicek1.gif] Ne znam sta bih radila da me nisu primili, mislim nije mi zbog pregleda otisla bih na Jezero ili privatno, nego kako se ophoditi u tom slucaju nemarnosti prema pacijentu, a posebno prema trudnici. I to vikanje na mene i sva bahatost, kome to prijaviti. Da li ima neka sluzba za zastitu pacijenata, da znam za sljedeci put, jer ovo je bas ponizavajuce. udavih ja vas, sorry pusa za sve trudnice[sm=smiley1.gif] Ja sam u trudnoci postala strasno cmizdrava, cim me neku krivo pogleda ja zaplacem a da ne pricam o podizanju glasa[sm=smiley36.gif], to mi u neku ruku pomaze kod tih takvih ljudi.Dok nisam bila trudna znala sam da otjeram i doktore u neku stvar a sada jednostavno zaplacem[sm=smiley36.gif], znam da zvuci jadno ali vheruj mi odmah postanu fine[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|