Gemelli -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (1.3.2011 13:55:41)
|
Jutro moje drage, ja se jutros pravo praznicno, odvalila do 12 [sm=smiley36.gif] kako ste mi vi, po malo izgleda sve standardno, medi, smo sto nije, cini mi se ona kao rime, lagano prati simptome i iscekuje, a ona mi ostala u pamcenju, jer sam tada pocela iscitavati ovaj dio foruma[sm=smiley1.gif] a sarah vjezbe 100%, danas 1. et punih 6. mjeseci, sad kad skontam proleti u sec. vrijeme mi je i volila bi se pripremiti na ono sto me ceka, da nije RR ne bi imala pojma nicemu nego dali se trebam nesto spec obuci, ili nesto lagano normalno, posto iskreno, ja sam pocela trenerke nositi i na posao [sm=smiley36.gif] cak sam citala na netu da postoje neke vjezbe, za trudnice kad je bebara okrenuta na zadak, ali sad opet nigdje ne spominju bliznacku trudnocu, tak da nemam pojma dali se ja smijem tako izvijati, hehe mada radim svasta sto se ne smije evo sada npr [sm=kava.gif] i [sm=hudicek1.gif] cigaretica, jbg tesko se covjek kotarise losih navika, ali trudim se [sm=angel.gif] nego vidjela sam da spominjete FB, pa ako ocete posaljite mi na PP imena pa da vas add eto ljubim sve trudnjace i mamice i uzivajte u danu, nije nesto prehladno
|
|
|
|