babilon -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (22.8.2011 10:56:31)
|
Jutro zenice! Sve ste naokupu vidim sa pupama :D pa hoce li ta djeca vani vise ili cekaju da ove vrucine malo ohanu hihihi... Meni je vikend proletio samo tako :/, imala goste na iftaru, bilo je stvarno divno, a stomi je najdraze SVE SE POJELO! ;))))))))))) pala sam s nogu, ali vrijedilo je! :) evo me OPET na poslu, uh! mi laganini u 8. mjesecu ihihi... Bili mi nalazi vag.brisa, uredni su, danas cekamo urinokulturu, vjerovatno tu ima bakterija... Dajo - SRETNO DANAS! Eto bebaca malog, hihi, bas se radujem zbog tebe! Enci - HAPPY BIRTHDAY!!! dA ti se sve lijepe zelje ostvare, po prioritetu ;) ciciban - gdje si uzela krevetac? Ja bih isto to trebala ubrzo, izabrala sam jedan u onoj radnjici kod Azela (preko puta Bristola) bijeli, ja mislmi da je bio cca 150KM, i uz to madrac izadje sve oko 220-250KM... Mea kako ti je muz? Kako si ti? Cuvam fige d abude ok! MM ce trebati na operaciju poslije bajrama :/ pa mi malo prpa, ali bice dobro aBD! Hajmo zene POKRET s tim porodima, da pravimo dernek na RR :D :D :D :D
|
|
|
|