sporty mamaa -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (26.8.2011 0:02:08)
|
IZVORNA PORUKA: Gift IZVORNA PORUKA: Bebica11 Gift bas cudno[sm=zmeden.gif] , eno i animagical ima iscjedak al bris ok i ne prima nista, pa zato sam i ja bila skepticna za moj iscjedak al kod mene je ta posteljica napadnuta pa bolje i sprijeciti nego kasnije deverati, mozda je bas neka bakterija a PONEKAD se osjeti, ono samo sam par puta osjetila iscjedak, bas mi je cudan[sm=smiley13.gif] ja bas kuburim sa sekretom od kako sam [sm=nosecka.gif] i svako malo mi uzmu bris i uvijek je bio dobar, al cesto, bas cesto mi daju vaginalete..do sad probala i Neo penotran, Nistatin Macmiror, Canesten i sad opet Nistatin.. Kad vec govorite o iscjedku i ja sam primjetila da mi je bas postao obilan, moram dnevne uloske koristit, a mrzim po ovoj sparini. No ja nisam doktoru nista spomenula nije mi palo na pamet, a nije me gledao ginekoloski. Sad imam kutiju neotvorenu nekih vaginaleta, koje mi je on propisao na pocetku zbog nekog svraba. Pa ako neko zna jel ja to smijem sad koristiti zbog tog iscjedka, jer vec polako ulazim u deveti mjesec?
|
|
|
|