m.i.n.a. -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (2.3.2011 13:27:22)
|
Oliii zene... Medi...ti si sigurno u porodilistu,nadam se da sve ide najboljim tokom..:)) Gagach..kako si ti,djeluje li kafica...pozz Laru kada se cujete,bas mi je zao sto s etako pate...Vilu isto tako... Pricate o keksu..ja sam stvarno bila fleksibilna sa svojom trudnocom i porodom,sve sa osmjehom..ali me zadnjih dana gospodja tako ziga ili oece ili sta vec da sam rekla mm samo nek proba se pribliziti,opasna sam postala..hehe..vec me rana hajd sto tako ziga vec me nervira sto vise nije zavrseno sa njom.. Ja sam danas Armana vodila na kontrolu,dobili smo 1200 i narasli 5 cm..masalah...prvo sam se posvadjalka sa taksi sluzbom,ja fino nazvala i ok doce za 5 minuta..ja sidjem on ode...ma nisam kasnila pola minute ali guzva im valjda pa nemogu sacekat..i onda zovi druge nigdje nikog..jedva smo s euganjali...morala sam od ljutnje ponovo nazvati onaj prvi broj i fino im se nagovoriti,nisma mogla otrpit..:))onda dole dodjem,izmjeri ga,vaga..i kaze skinite ga sace doktorica..i doktorice neka vise od 20 min.on onako u deki zamotan..ufff...odem ond au apoteku i naravno ko da sam znala nije mi htjela dati sirup za temperaturu,kaze na recept..pa ja nisam ni jednom otisla od prve u apoteku da su mi nesto odmah dali..pa ni tablete da mogu srat da prostiote mi nije dala..odem u drugu i dobijem sirup srecom...evo ga sad zaspao pa cekam hocel biti kakve nus pojave..dala sam mu malo sirupa radi preventive,ova teta u drugoj apoteci kaze ma slobodno daj,sta je njima trebali su dati recept pa i ako ne bude temperature smanjice osjecaj boli..uhh... Toliko od nas...pozz svima...
|
|
|
|