zumbulcica -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (28.8.2011 18:04:19)
|
IZVORNA PORUKA: Mrgica Pozdrav svima, evo mene malo kod vas, dodjoh sa teme-Trudna sam, ovdje,neko me pozvao, ne pamtim nick,a ko je god hvala mu.[sm=smiley1.gif] trudna sam vec neke 2-3 sedmice, ne znam tacno dok ne odem kod Dr, poslije Bajrama cu,aBd,ovo mi je prva trudnoca, nedavno sam se udala prije nekih 2mj i doselila u Sarajevo.Neko pita sta cemo praviti za Bajram, ja ci aBd ledene kocke, tufahije i oblatne, a mama ce mi donijeti tortu neku sto ona vec 100god pravi i uvijek ispadne dobra, nema ime pa je ja zovem mamina torta.[sm=smiley1.gif] Kuca mi je cista, ili se ja bar tjesim [sm=smiley36.gif] pa cu sutra samo usisati i ono osnovno pospremiti.A veceras praviti kolace jedne sutra druge, jos moram i Bajramski rucak sutra ,vecinom spremiti jer kad sam bila kod mame uvijek smo dan ranije pripremili sve da za Bajram nista ne radimo[sm=smiley1.gif].. Eto drage moje zelim Vam sretne dane, sedmice i mjesece Vase trudnoce, clanicama koje su vec dobile djecicu takodje cestitam i zelim sve najj od srca, i naravno svima koji slave da zazelim sretne predstojece praznike...Pusa za sve vas.. Dobro dosla[sm=smiley36.gif], na ovoj temi ti je super druzenje, jadamo se,smijemo, iscekujemo porodjaje...ja ni nakon poroda dolazim da obidjem [sm=nosecka.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|