palachinken -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (3.3.2011 10:29:59)
|
IZVORNA PORUKA: stefania jutro moje lijepe zenice...jeeee a lijepih vijesti, bas ste me obradovale...nadam se da ce se i medi uskoro javiti da nam saopsti da je bubo vani..aBd... ja nikako da zaspem ko covjek, a ljudi moji sta je ovo nema vise zvanicno nijedne poze u kojoj me ne bole ledja..uh a kad se sjetim da sam doskora kukala kako ne mogu da spavam jer ne mogu leci na stomak...hahha kakva sam ja gliupaca, sta bih sad dala da mogu satak odvaliti na stran ukrenuta...uh, ja danas doktoru idem, malo me frka ali mi je i drago, nadam se da ce biti ok..ovaj moj bebac je prosli put bio veci nego sto bi trebao za 22 sedmicu u kojoj sam bila, to jest glava mu bila u 24 a femur u 23/24...drzite nam fige danas da budemo dobro...ama jao sto mi je drago za ove nase forumasice novopecene majcice...[sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] Leonora, dobrodosla, ti i ja smo kolik vidim u par dana, ali kod mene je deckic[sm=modricrtici.gif] eto odoh marnut kafu poslije oooobilnog dorucka... Stefania, ja pratim tvoje tegobe i kuknjave, jer sve to mene za cca mjesec čeka. Znači, da se svečano oprostim od spavanja [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|