drznica -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (4.9.2011 12:29:49)
|
IZVORNA PORUKA: Mrgica Jutro drage moje, evo i mene da vam sarnem koju pametnu..[sm=smiley1.gif] Prije svega da cestitam Skvo na bebacu i da joj zazelim brz oporavak, a vama ostalim sto ste pri kraju zelim sto prije i sto lakse da se kutarise[sm=smiley1.gif]te. Ja sam hB dobro, muka je i dalje prisutna ali manje, juce mi puna kuca bila gostiju, i to dragih pa tamo-ovamo nekako nisam ni imala kad ni osjetiti jel mi muka ili ne.[sm=bravo.gif] Sutra aBd idemo kod Dr po 1 put i nadamo se svemu najboljem. Samo da vas pitam posto mi je ovo ujedno i 1 gin pregled,hoce li mi Dr ceprkati sta "dole" rukama ili samo tom nekom UZ sondom sta li [sm=zmeden.gif]???? Pusa najveca za sve [sm=nosecka.gif] i veliki [sm=smiley31.gif] Imas isti slucaj kao ja[sm=smiley36.gif] Posto je prvi put da dolazim predlozila je da uradimo papa test tako da je na jednom stolu samo uzela taj bris, nista strasno, nece ti rukama nista cackati hehee,a onda na drugi sto prelazis da ti uradi UZV vaginalno. Ni to nije strasno kako sam ja mislila, sva se ukocila, a zapravo uopste ne osjetis. Prva tri mjeseca su ti vaginalni pregledi, a onda ide preko stomaka. SRETNO!!!
|
|
|
|