drznica -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (7.9.2011 18:14:20)
|
Prvo da Enci cestitam, sve najbolje i da nam se sto prije oporavi. Animagical, no comment [sm=smiley36.gif] Neka te jos malo snama, sta cemo bez tebe. [sm=smiley1.gif] Sinoc se nisam javljala, bili mi prijatelji na vecer, gledali utakmicu, a posto je ovaj kumin muz sportski novinar,morao je dezurati na portalu pa je non stop sjedio za racunarom i ubacivao vijesti vezane za utakmicu. Bili smo na kontroli, naravno kad je pregled obavezno glumimo mirnu bebu koja spava [sm=smiley36.gif] mashala imamo 1140 grama, bicu mali dugonogi hehehe. Okrenut je glavom prema dole, spreman za izbacivanje vec, kaze dr.da se vise nece ni vrtit jer nema prostora da se okrece tako da je u idealnoj poziciji. [sm=bravo.gif] Malo sam sa dr.pricala u vezi bolnica. Sto se tice MRSE ima je i u Vojnoj kao i na Jezeru. Ona preporucuje dr.Muterzica (mislim da je ovo prezime hehe), kaze da je izvrstan i hirurg u slucaju ne daj Boze. Danas sa muzem opet u nedoumici oko krevetica i on skoci sa idejom da napravi krevetic za svog sincinu[sm=smiley1.gif]. Ja onako malo zbunjena kako ces to, mada nam je citavu kucu sam renovirao, od struje, poda, plafona, polica....ma sve. Bas voli da sam sebi sve pravi. I tako je poceo sa skicom za krevetic vec danas, kaze sutra ide da vidi materijal gdje ce kupiti i da u nedjelju pravi po nasim zeljama. Ovo bi bilo super, ustedila bih, a dobila sto zelim. STo se tice madraca, uzeli bi onaj memory kazu da je najbolji, a mislim da je u adaxu oko 120KM. Silver, kako ide procedura sa nalazima? Gift, dugo te nema Vodolijo, Mea, Babilon, Bebice...i ostale [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|