Bebica11 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (9.9.2011 0:48:23)
|
Hello zenice evo mene, tek zavrsila s papirologijom...bebica se smirila pravo, valjda nije navikla da mama puno sjedi[sm=smiley36.gif][sm=zmeden.gif] sad ide tura spavanja do podne sutra aBd[sm=smiley36.gif] naravno s prekidima za sabah i tablete[sm=smiley1.gif] pahuljice, bas mi je zao sto si se sekirala...al evo i ja mirujem od 4.sedmice, otkako sam test uradila i otisla dr da mi potvrde trudnocu...eh eto OD TAD...i evo izgurala hB...evo u 7.usla, samo da vidim jel me ovaj tiker prebacio[sm=smiley36.gif] naviknuces se na lezanje, al sreca nemas puno, ja imam sad posljedice od lezanja, ne mogu dugo na nogama, a i osjetim bolove, opet nisam pokretna bas....al ako treba izdrzacu jos ovih 6-7 kriticnih sedmica pa aBd u akciju[sm=bravo.gif] animagical jos si tu...evo petak,...imam feeling da ce ajnur za petak [sm=smiley1.gif] vidim sonja i anica se debljaju pa im neobicno[sm=smiley36.gif] ne sekirajte se...ja sve hocu da pazim a veceras navalila po porodicnoj pizzi[sm=smiley9.gif], dzaba je, ja sam gurman u dusi i iz gurmanske porodice udata za gurmana i gurmansku porodicu, imam sve uslove da budem sklona dobivanju kg[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|