Bebica11 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (11.9.2011 17:05:49)
|
Hello zenice kod nas slatka, napunili 27. sedmicu i ulazimo u 28. hB[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Vidim i Silver procurilo mlijeko, i meni je neki dan, a bradavice su mi postale pravo cudne. Inace imam ravne bradavice koje se ispupce ponekad al ono malkice, sad kad se ispupce NE MOGU IH PREPOZNATI, troduplo vise se ispupce nego sto sam navikla i smezuranije su nego prije[sm=bravo.gif] Anice samo odmaraj, da i to s inekcijama hairli prodjes[sm=bravo.gif] sta se to animagical ne javlja??? Ja sam vam zenice odlucila vise hodati, jucer sam crkla, noge nabubrile,,zulj nabila, i danas sam isla u kupovinu s mm, hodacu pa sta god da bude...samo da se ne porodim...sta cu[sm=smiley36.gif] od ove kuce se samo debljam,moram malo trositi[sm=smiley1.gif] i veceras cu aBd u setnju i jos nesto, mene ova moja beba pomalo zabrinjava...nema vise ludiranja i skakanja po stomi kao u 6.mj. vec lagano lupka...sigurno je stislo dole posto je i naprednija...nadam se da je to[sm=zmeden.gif][sm=smiley13.gif] jel se nekoj od vas desavalo???
|
|
|
|