Bebica11 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (19.9.2011 10:12:05)
|
Jutro zeniceee[sm=smiley1.gif] evo da se i mi javimo, malo bolje spavamo u zadnje vrijeme hB. Anice ja nazalost dok sam isla jos prije ove trudnoce na GAK zbog spontanih bila sam SVJEDOK kad su neku zenicu u poodmakloj trudnoci iz VOJNE POSLALI NA GAK i to isto tako bio slucaj s pritiskom i jos nekim komplikacijama, a tad patologija puna bila sjecam se i meni nadjose krevet medju porodiljama a tu zenu su toliko napadali, vrijedjali dr sto je isla u vojnu, sto nije odmah na GAK i to neki stari dr najvise(ne sjecam se sad koji je bio) kao nema kreveta sad ovo ono, onda je napadali sto je uopce isla u Vojnu i sl. i zena je sjecam se ostala placuci na patologiji....i nekako mi je omrzla i Vojna i sve, ako su i dolje strucni sto salju tako gore? I eto kako ti sad isprica taj slucaj i ja se sjetih te zenice[sm=smiley13.gif] Meni svakako otpada Vojna, ja sam za GAK pa molim Boga da sve prodje kako treba A to za higijenu i ja sam se cudila nekim obicnim kesama, ma to je lopovluk gore, kao i u svakoj drz.instituciji, krade se, nosi kuci, cak preprodaje "viska" materijal koji ostane na kraju perioda. Npr od moje drugarice svekrva radi u drzavnom vrticu za djecicu, moja drugarica nikad ne kupuje sredstva za higijenu, 3 kuce namiri ta jedna zena, a kamoli ostale[sm=hudicek1.gif] Pahuljice mozda ti ja nisam relevantan primjer al meni je stomo haman uvijek napet al ja ne pridajem paznju tome, pogotovo ako te nista ne boli mislim da nije ok da pijes apaurine na svoju ruku pogotovo sto oni dolaze do bebija. Jucer me muz mazi po stomaku i kaze i on da mi je tako "napeta koza"[sm=smiley36.gif] tj zategnuto, jel sad od sirenja ili mozda i kontrakcija, ne znam, sve dok ne boli ja sam rahat[sm=smiley36.gif] i necu da se opterecujem...
|
|
|
|