Amam -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (17.3.2011 17:57:48)
|
IZVORNA PORUKA: neda 30 Amam koliko skonta tebe je porodila dr. Latifagić, pošto će biti i meni na porodu možeš li mi malo detaljnije opisati kakva je, malo me prepalo ovo juče sa pregledom...[sm=smiley13.gif] Draga ja o njoj samo najljepse,ali ozbiljno,tu zenu sam prvi puta vidjela gore,ali neka joj Bog da sve najbolje,ja sam imala indukovani porod,on mi je u svojoj ruci vodu donosila da se osvjezim za vrijeme kontrakcija,svo vrijeme me pazila i cekala da se max otvorim,posto je meni u tr,kartonu pisalo CR kao preporuka ona je vjerovala da ja to mogu prirodno i tako je i bilo,sam cin poroda je bio kratak,imala sam samo jednu kpcu na grlici,koju mi je ona stavila radi estetike,pos 40 dana kad sam otisla svooj dr nije mogla vjerovati da je tu bio koncic [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Ako ikako budem mogla ja bih je opet voljela imati na porodu,zelim ti svako dobro,nadam se da sam ti bar malo olaksala P.S. Nadam se da se cure nece ljutiti sto sam ovdje IZVORNA PORUKA: gagach IZVORNA PORUKA: sandy82 Dobar dan, narode! Ja sledeće sedmice idem u bolnicu, izgleda da ću se morati riješti stomaka malo ranije. a koji razlog? ??? Entinte mislim da su ti nalazi ok,ja idem ujutro aBd Jelena,zbilja mi je zao,nadam se da ce se tura brzo spustiti .
|
|
|
|