stefania -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (24.3.2011 10:12:20)
|
zdravo zene samo kratnko da vam se javnem, kod mene mashallah sve ok, bilijuce doktoru, kaze i on da je se ok [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] i prvi put ne moram do slijedece kontrole nikakve nalaze izvaditi, pa mi to cudno...bebach je opet za sedmicu veci, ali mlim vas lijepo nije mi dao nikakv papir znate onaj s mjerama i to nego samo sliku s ultrazvuka koja ga je bas odusevila, valjda, a mene je prepala...vidi se bebacheva glava, ali ljudi moji pravo mi je cudan ima oooogromne oci i mala neka usta i nos, uh ja se nadam da to tako treba [sm=jezicek.gif]...poslije pregleda sam malo presaugala, hodala i motala se po radu po onom suncu, kad sinoc, haos, raspadam se od boova, zdjelica i kukovi me ubijaju...a btw rekao mi je doktor da ja imam malo displazicne kukove pa ce to kao sad da me boli od bebacheve tezine...ma krasno nisam ni znala da sam invalidan...ostalo nije ni htio pricati, ja zadala s pitanjima o mojoj dioptriji, maticnim celijama....a kaze on, haj malo polako, to cemo od slijedeceg pregleda aBd... ...ej, Jelena cisto da ti kazem za tvju Anu, nemoj da se mnogo sekiras, moja seka je potpuno ista bila kad je bila mala, ona nije sebe samarala nego se momacki pucala sakama u glavu a cesece od pod...stavise do trece godine imala je gutu na celu, mama se traumirala mislila je da ce joj to tako ostati...sad je to jedna prelijepa i prepametna zena s uspjesnom karijerom u austriji, jako stalozena i zdrava osoba i niko ne bi rekao da je to takav manijak bio[sm=smiley36.gif]... eto zene, da ne peglam dalje jer bih imala svakoj od vas nesto da kazem...idem pisati magistarski i mirovati nista od mene danas na suncu :)))
|
|
|
|