honey bunny -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (2.4.2011 11:06:05)
|
IZVORNA PORUKA: RICI evo i od mene raport danas skinut serklaz uradjeni svi nalazi za sekciju sve spremno. UZ posteljica jos nije skroz zrela 1 na 2 stepena zrelosti, bebaca 3100 gr odprilike, uglavnom ako ranije ne zaboli u utorak idem leci na jezero. sarah gdje radis ctg jel na jezeru, danas je guzva bila prava, ja sam gore provela danas vise od dva sata. animagical bolje sad da su bubrezi i krvarenje zbog njih nego ne daj boze zbog[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/duda.gif[/image] jos ako je beba nisko cesto se zna prokrvariti iz mokracnog mjehura zaljevaj se brusnicom ne uvom. honey bunny i ti si imala 1 aprilsu salu, ja sam takodjer mm zeznula al jos uvjerljivije od tebe hahaha, ja sam otisla u kupatilo pustila toplu vodu posula svuda po plocicama i po sebi i nogama uhvatila se za stomu i zovem ga, on je doletio izbezumljen ja kazem pukao vodenjak on uzeo mob hitnu da zove. Ali ja imam sina od 9 god koji je uletio u wc i sve vidio i istraumirao se pa mi ga bilo zao. Kad sam rekla aprililiiiii tek je onda sin pobjesnio i sad je ljut na mene. A muz hahaha zbunjoza poblijedio ne zna kud bi cuj hitna, kakva hitna valjda u auto i u bolnicu, ne radja se tako lako. Eh svasta nama padne na pamet........ Eh drage moje, dok ja sve pročitam, više ne znam ni ko je šta napisao, hehehh rici, luda si 100 na sat. To je bio moj prvobitni plan, ali poslije sam skontala, ko će čistiti kupatilo, ja bih samo se izvaljala na njemu od smijeha, hahahha. Ja nisam htjela tu aventovu, čula sam da je dobra, ali rekoh da probam Dm-ovu, jeftinija :))) Ja sam kupila baby love kremicu za gugu i puder, isto od Dm-a, pa vidjet ću valja li. Dali su mi i nekoliko njigovih pelena da isprobam :) A danas vjerovatno idem da kupim one jumbo pelene da dobijem torbu. Trebam kupiti 4 pakla, seka će jedno, pa ne znam koju bih veličinu. Imal ko kakvih prijedloga?
|
|
|
|