honey bunny -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (6.4.2011 9:44:43)
|
IZVORNA PORUKA: idacha IZVORNA PORUKA: honey bunny Eh, onda ću ja nju i pozvati i riješit se dileme. Malo me brine i to što mi je bebi mala :( ima samo 2600gr., biće mi pravo sićušna. Jedino me tješi što će mi se biti lakše poroditi, ali opet voljela bih da dobije još malo na kilaži, makar da nagura na 3kg. ma, nemoj to da te brine, draga, bitno je samo da je sve kako treba.. a, imas jos fore.. bebi u posljednjim nedjeljama dobila oko 300 gr nedeljno, koliko se sjecam, tako da... no sikiriki, nije to ni tako mala bebarica... :) javi se sa vijestima od dr... Jutro drage moje mame i trudnjače:) Zvala sam dr.kaže sve je to ok, samo imam osjetljiv grlić[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Možete misliti sinoć sam prvi put odsšavala iz cuga. Nisam ni jednom ustala da piškim, tako sam fino odmorna :))) Nelic, kako si sada? Jel šta krenulo? Jelena, kako se ti osjećaš, jel novi dan popravio stvari barem malo? Ja mislim da će to sve na kraju biti ok, ovo je nama samo upozorenje. Trebamo biti svjesne šta nam je Bog dao, šta znači majčinsto i da tu priliku, nažalost, ne može dobiti svako.
|
|
|
|