Amam -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (8.4.2011 19:23:21)
|
Gdje ste zenice,ja bila van,nesto me stomak bolucka po dnu,ali u skroz nepravilnim intervalima i stalno bi na wc.Sutra cemo aBd vidjeti sta je. Selma nemoj da se brines sad se bona djeca radjaju glavata,meni je u 35 sed,obim glave odg za 37,5,mogu misliti sad. Bice kako Bog dragi da,znam da se brines i da nije lahko,ali dr Amra meni vodi evo sad drugu trudnocu,nije neko ko ne zna radit svoj posao,ona ima preko 20 god iskustva,dok nema tecnosti,to nisu velika odstupanja ,jer sam se i ja bila zabrinula i onda je pitala,kad ona kaze da se mogu desiti ta odstupanja,ali dok je struktura uredna nemoj da brines i fino mi slikala da imam. Ja bih prije rekla da je ona htjela da i ti budes sigurna,pa da odes ipak propratiti to jer nije tvoj dr,znas kako to sad ide. Nemoj da se brines bice to sve uredu aBd.[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image] Gift ja sam u prvoj trudnoci povracala punih 5 mj,ludila od toga,stomak se stezao ali nije bebi smetalo,jedino sto sam ja dobila kilu na zelucu od silnog naprezanja. Pomaze li ti bedoxin tbl,bademi kod mucnina?
|
|
|
|