Selma.A.M -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (18.4.2011 18:04:41)
|
Evo mene sa izvještajem....Bila je neka dr Vesna,u svakom slučaju UZ nije trajao duže od 2 minute na brzinu reče BPD 63, prednjači karlican, nedelja po UZ 24+2, femur 46 (23/24) I ono gotove,e nećeš li ga majci,a ja se vratim i kažem za onu proširenu komoru i vrati ona mene na sto i et kao vidjela sam ja ali nije strašno,da ne dižem paniku bezveze,možda što beba sjedi na guzi pa je to teže malo,ali eto ako hoćeš dođi kod mene na 4D uz da mi to sve ljepo izmjerimo,ja imam ordinaciju na Stupinama,tu čak dobijete i cd sa slikama bebe,ajde reko dajte mi broj pa neka imam........ Sonja, i ti si meni jakoooooo slatka trudnica .......Ne sikiraj se puno mene su tako vraćali prvi put jer sam bila kao 9 nedelja a po uz 7+5 a eto došlo sve na svoje............... Vidim pričao matičnim ćelijama i ja se premišljam isto kao i JelenaT nekako mi sve neodređeno,ali pošto mi je tata umro od tumora nekako bi radi djece pohhranila to.....Nadam se da će uskoro biti ono organizovano u Tuzli pa dasaznam malo više o svemu jer sam skroz slabo informisana................................... Sarah eto da bude lako i brzo aBd....................... Sweet kod mene je citomegalo virus u titru bio 12 202 tako da kažu da je to ok, i oko koliko si bila gore mislim da sam prošla pored tebe opet ko zna [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]................. Animagical jeeeeee za malog-velikog bebija..................... Palachinken o oticanju mi ne pričaj ja iz patika izvukla pertle jer mi više ne trebaju.........
|
|
|
|