enči80 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (21.4.2011 19:50:52)
|
IZVORNA PORUKA: jelenaT Ja sam '84 tako da je to tu negdje, u junu '84 [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Ja sam bila odlucila da necu da kukam ali previse mi se sinoc i danas skupilo. Ani mi opet usi nisu uredu, opet joj se sluh na lijevo uho ostetio, cijelu noc prevristala, a ja prenosala, a same bile. onda me juce tako jako u stomak udarila nogom, da jos osjetim udarac. Takodje danas teta koja mi cisti koja je sama rekla da ce dolaziti svaki dan sem vikenda za 50km sedmicno, a ja joj rekla da je to malo vec da ce dva puta po 4 sata za isti iznos, rekla da je malo placam, onda kad sam skontala da ni doktor nema satnicu 8,5km, a i zadna dva puta mi je tako sfuserila ja sam poludila. Ani želim da što prije ozdravi a što se tiče te tvoj tete što čisti mislim da je previše bezobrazna.Pa ,ima ljudi čitav mjesec rade za 200KM a da ne kažem da rade čitav dan a ona to samo malo,u krajnjem slučaju ako se sjećam govorila si da i ti rastribiš prije nego ona dođe.Ako možeš nađi nekoga drugoga a njoj pokaži vrata.
|
|
|
|