Selma.A.M -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (22.4.2011 17:00:17)
|
IZVORNA PORUKA: sweet insanity Hihi, i ja bila od 2 do 4 u Merkatoru, i da-bila sam u TL, ma ima svega, ja gledala staklenu NUK flasicu da kupim neka ima, za cajke protiv grceva il sta ja znam..nije na odmet, a naravno da cu dat sve od sebe da dojenej bude uspjesno...anyway, u TL flasice te 14 i nesto, a u Bingu 9 i nesto pa cu vidjet u Bingaću:) Nego da pitam jos....ja polako skupljam kesu za porodiliste, neka je spremno i razmisljam koje pelene da ponesem gore...pampers mi preveliko pakovanje, a ne znam kakve su one babylove???I dal kupovat bas striktno za newborn ili moze i Mini recimo od 3-5 kila s obzirom d aje bebi na pocetku 8.mjeseca imala 2.300, ne vjerujem da ce bit ispod 3 na porodu[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Sweet a što će ti pelene u porodilištu,ti ćeš se poroditi prirodno aBd jeli ? Mislim da ne treba,prije 4 godine kada sam se ja porodila nije trebalo ništa za bebu samo za sebe poneseš...........A ja sam prvi put kupila ono malo pakovanje Pampers za New Born ali bebi bila krupna tako da mu je okraćalo za par dana.......Za početak možeš kupiti ono jedno pakovanje za tek rođene bebeb new Born a kasnije je lako dokupiti,bolje i to nego da ti ostane .................
|
|
|
|