stefania -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (12.5.2011 16:10:36)
|
uh, evo me opet nako da vas provjerim sta radite[sm=smiley36.gif].. vidim fino belajisete s pranjem ogradica, zeljanicama i tako to...eh, ne mogu sad da nadjem onaj post, ali i meni se cini da smo sad na redu(poslije mersihe, aBd: gemelli, leonora, ziki, sweet i ja...pa onda nekad tamo palachinken i ostale..[sm=zmeden.gif]..ama ne znam sta bi vam rekla, meni je frka, pa frka, ali mislim da mi je najgore to sto nemam pojma s cim se suocavam...cak jos ne znam da li cu prirodno ili na carski...mah, hebo sad to, bice sta bude...al brate dragi ja kad odem navce u wc pa se opat vratim u krevet, svasta kontam u onom mraku i tisini..laze ko kaze da mu je svejedno[sm=jezicek.gif] mea, ja mislim da ti se to siri koza, to sto te svrbi, haj ti fino to natrackaj uljem hippovim ili necim i tako odsad svaki dan najmanje jednom..[sm=smiley1.gif]..mislim nemoj misliti da ce te prestati bice samo sve vise toga, al mazi se da ti bude lakse i naravno zbog strija.. palachinken a kakve ti to torte pravis[sm=smiley17.gif] jao ja gladna od ovih vasih prica...umh sta li bi se moglo pojesti odoh da vidim..btw, e ja vec citav mjesec imam isto kila...doduse +18 u odnosu na prije trudnoce, al svejedno... ajte [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|