mea29 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (16.5.2011 14:08:21)
|
E zene kad smo vec kod gaca ja sam nedavno u "Skafi" ( ko je iz Sa to je prema Rakovici) nabasala na gace o kojim sam mastala :) znaci na nogama su kao biciklisticke, malo krace, a gore su do grudi, famozne, mekane, pomucne,ljeti ispod haljinica, da stomo ne "landra" i da je utopljen bez obzira koliko je vani vruce, ja ljeti i inace nosim vecinom haljinice tako da sam bila presretna sto sam nasla te gace. Za vikend cu do pijace po grudnjake, ja sam i inace nosila 95 D, a sad mi kipe i iz tog grudnjaka, moram kupiti neki komotniji. I ja po kuci nosim helanke, jos uvijek obicne, a sad sam vidjela da u benetonu,u malom izlogu sa odjecom za trudnice imaju maslinasto zelene, predpostavljam da su trudnicke, pa ko ima parica nek' izvoli...u Lindexu ima tako lijepe odjece za djecu i za nas bogami... I sad sam kao luda skakutala u kancelariji i dizala nogu da vidim mogu li obuci carapu u tom polozaju, i moze bez problema, jos uvijek mogu dici nogu iznad glave, stomo iako je bas veliki ne smeta mi uopste,a ja imam 82.5 kg.
|
|
|
|