Sensia -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (18.5.2011 8:47:43)
|
[/quote] Ne znam sta bi ti rekla, ona je strucna, idem kod nje zbog prijasnjeg spontanog, do sada sam imala jedan UZ u 7 sedmici, ali vidim da nema vremena, da su joj guzve i da se ne moze posvetiti svakome koliko treba. Prosli put sam imala nekih pitanja i tako me brzo skinula sa dnevnog reda, nekako je pregled ostao nedorecen. Mada mi je ukljucila terapiju na vrijeme bukvalno preko telefona kada sam je zvala cim sam saznala da sam trudna. I posto ja imam miom to mi je rekla da cemo pratiti jer zeli da je pod kontrolom. Ne znam [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Nervira me sto ovako cekam na termine, cekam kad ce mi odgovoriti na poruku, i kada dobijem termin cekam po pola sata jer uvijek neko bude sa duplim terminom. Jesi ti zadovoljna? [/quote] Kada sam isla kod nje, prije trudnoće, prosle godine nekad u oktobru, uopste nije bila guzva, zena me primila, čini mi se da sam sat vremena bial unutra....ja odusevljena onda kad sam ostala trudna nekad u februaru sam zakazivala termin krenuli su lagani problemi al hajd reko zena je strucna i sve prodje ok. onda su me najednom leđa zaboljela u drugom mjesecu i ona me hitno naruci sutra dan na klinicki, što sam ja bas cijenila, odredi mi terapiju, to sto ti kazes bas je strucna, prestanu me leđa sve ok. kad sam posljednji put isla bas na nuhalni, KATASTROFA, cekala sam ispred ordinacije vise od sat vremena. kada sam taman dosla na red ona je valjda skontala da je iza mene na redu neka njena dobra prijateljica, rodbina sta ja znam sta vec.... i bukvalno pregled je trajao 25 minuta i ostala sam bez odgovora na milion pitanja.... Tada sam htejla da je zamjenim al opet me strah jer je ona stvarno strucna i ne znam nikog kome je pogrijesila terapiju ili da je nesto zeznula.... a i kad dodjes na klinicki i kazes da te ona vodi ima poseban tretman, ja sam ga osjetila...... Ako zelis poslat cu ti na pp njen priatni broj mobitela, ne od ordinacije onaj sa 062, meni sa tog privatnog brzo odgovori?
|
|
|
|