Bebica11 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (19.5.2011 11:48:46)
|
IZVORNA PORUKA: DIJAMANT živjele mame! I meni je moja dosta pomagala, i još uvijek "uleti"kad može. Kad se samo sjetim kako je uzela godišnji odmor kad je meni bio termin za porod da može da mi pomogne. Međutim, ja prenijela preko termina, njoj "istekao" godišnji i kad se vratila na posao ja se porodila. Ona je jadna znala poslije dvije noćne i kod mene bdjeti treću noć (ja sam poslije poroda deset dana imala 40 C temperaturu zbog mastitisa). A onda opet ujutro se spremi na posao, pa onda s posla pravo kod mene. Zaista, hoću li joj se ikada moći odužiti?! suti rasplakaces me...valjda ovi hormoni[sm=sad.gif] bas i mm sinoc priznaje, kaze-jedino se mozes osloniti na mene i na svoju mamu..nemoj ni ocekivati od drugih, a ja mu malo kukala na nase sestre koje su trenutno BEZ OBAVEZA...jednaa zavrsila fax,trazi posao, druga obnavlja godinu radi 2 ispita, pa nema ni predavanja ni vjezbi ni niceg..al ne razumiju one jos, opet je njegova bolja nego moja, njegova dodje makar ponekad al eto...mama opet govori da angazuje neku zenu koju ona poznaje da bar jednom sedmicno uleti malo, iako mm se trudi al valjda muska ruka, nit stize pa je kuca uvijek u polu haosu. S posla trci,kuha, jedemo, stavi da se opere sudje, pere ves i proleti vrijeme vec je za spavanje a i njega mi zao Boga mi
|
|
|
|