idacha -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (23.5.2011 11:04:09)
|
gdje ste, bubulice, kako ste nam? evo, moj guzi dok spava, pa da se malko javnem..dok mogu :) ja u petak aBd ulazim u 9ti, a imam osjecaj da sam vec pred terminom.. kod mene edemi po nogama sve gori i gori.. dr mi rekla da dodjem na kontrolu tamo oko 10og, mada ja mislim da cu morati i malko ranije... nesto me hvataju ''cudni'' osjecaji... bolovi po dnu stomaka su mi sve cesci i zesci.. sinoc me i karlica rasturala, pa sam jedva zaspala... bebi je haos i dalje.. kazu da se beba umiri pred porod, pa sudeci po mom ringispilu, nece jos krenuti.. sad je gore, sad dole, nogicama ubi sa strane, mozes ga uhvatiti za noguci, cini mi se.. sada mi je vec sve organe pomjerio, pa se bas tesko dise... eto, ja se opet izjadah, sta cu... bas mi je dojadilo neopisivo.. kako ste vi? sweet, kako si nma ti? kakvo je tsanje? animagical, palachinken, enci, gift, sanela, selma, ziki, mea, djana, i ostale [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/nosecka.gif[/image], big hug.. odoh da citam sta se desavalo proteklih dana... jelena, jesil nam back? kako je bilo?
|
|
|
|