babilon -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (24.5.2011 13:25:51)
|
IZVORNA PORUKA: Sensia IZVORNA PORUKA: babilon Mea29 nikako da te uhvatim online :)) nadam se ad si dobro? Kako napreduje bebach, jesi li ista osjetila popitanju leptirica, mrdanja i tih popratnih stvari :)) Kad ste vi zene pocele sa kupovinom odjece i tih stvari za bbebaca? Iskreno ja bih sve odmah pokupovala al znam da nije bas ok... zadovoljavam se gledanjem po internetu stvarcica, krevetaca..... ja mislim aBd da cu krenuti nekad najranije u 7-8 mjesecu. ne prije svakako... Joj nisam pametna :)), kontam ako mi nesto naleti sto mi se bas bas bas bas bas BAS svidi i bude super neka cijena, pocasticu se pa aBd bice sve ok. Ja to nekako kontam, nema veze kupovina odjece i ostalih stvari sa sudbinom, ne treba pretjerivati, dosta stvari ce se dobiti na poklon, a sudbina je odredjena. Joj ali ove diiiiiiiiivne ljetne haljinice za culce maaaje i sojcevi za decaaake, ali dzaba, moja mala bebaca ce u zimu, pred pocetak zimep a mi dzaba kupovati ljetno sad... zato kontam ako sta bude na snizenju od zimskog da nabavim par sitnica... ali opet, kazem, nisam pametna...
|
|
|
|