babilon -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (27.5.2011 9:41:04)
|
Dobro jutro zene moje :) evo i ja da se prikljucim, bujrum na [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/kava.gif[/image] malo sam vas prelistala, joj bude mi krivo st se na nakacim na RR navecer, ai ja prosto nemam snage, dodjem kuci u 18h, dok skuham sta ad jedemo vec je 19,30h, raspremi se ovo ono tamo vamo 21,30h vrijeme spavat, nece noge vise da izdrze :))))))) Ali sam se zato tako ismijala. Palachinken, hahahah, joj mogu misliti i lavora i ventilatora, ma jos ti samo kamera falila za taj eroticni prizor :))))) Sensia haah, e da znas da asm se od srca nasmijala, cuj raju okupiti da slomite ticker ;))))) Drznica - CESTITAAAAAAAAAAAAAM!! To su tako divne vijesti, i na neodredjeno i povisica, e to je prava sefica! Ja slijedce sedmicep laniram vojoj sefici reci da sam trudna pa eto vidjecemo, posto sam na 3mj ugovora, pa sta bude. Ova bebica mi je svakako nafakali, kako sam ostala trudna, dobila i posao, rjesila stvari neke koje su godinama stajale na status quo, tako da sam rekla, sta god da bude necu da se sikiram, nek je meni moja bebica dobro hihih cmoka za sve, odoh malo raditi pa cu opet za par min se nakacit :)))))))))))
|
|
|
|