DIJAMANT -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (28.5.2011 0:52:03)
|
Joj kako je mene jedna žena večeras naljutila user posted image user posted image .Meni trudnoću vodi dr.koja je vodila i prvu i sad srela ja tu ženu dok sam šetala i hajd ono mi se upitasmo kako si ,šta ima pa ona kao nisam znala ni da si trudna i onda ono pitanje "ko ti vodi trudnoću?".Ja kažem ta i ta a ona će meni pa što kod nje ona je ovakav onakva a jauser posted image user posted image user posted image . Uglavnom stvar je u tome što je dr. druge nacionalnosti a ta žena je pokrivena i ja znam da dosta ljudi iz moj okoline to misli ali ih ja ne šljivim.Ta žena je za mene čista desetka a najviše volim što je mogu nazvati kad god mi zatreba a kako mi je završila prva trudnoća je samo Božja volja. Ma Enči ti takve samo na "ignore". Ti znaš kod koga se najbolje osjećaš. Tako mene pitaju što ne idem u Dispanzer za žene, kao da izbjegnem plaćanje, kao i tamo su stručni. A ja se ne upuštam u takve razgovore, samo kažem "moja želja" i gotovo. A ja sam inače imala dva spontana dok sam tamo išla. Puste te da čekaš najmanje sat vremena, druga stvar- žene su im samo broj na papiru uopšte se trude upoznati, čak im je teško i pozdraviti. I što mi je najgore, gledaju te kao da si tele. Da ne dužim, zadnji put sam bila u DZŽ kad mi je trebala uputnica za TAT. prvo sam se tresla ko prut jer me je sve podsjetilo na period kad sam doživjela što sam doživjela, a drugo opet sam imala neugodnosti sa tamošnjom dr. jer sam rekla da privatno vodim trudnoću.
|
|
|
|