|
drznica -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (30.5.2011 13:42:36)
|
IZVORNA PORUKA: Bebica11 Uhhh dok vas iscitah[sm=smiley36.gif] Nasekirah se za Gift al eto vidim da je sve sad ok hB, cak mi to nesto lici na moje stanje, i meni je posteljica nisko i ponekad me uhvate kontrakcije koje ne popustaju CIO DAN od jutra do mraka(ovo je bez pretjerivanja) ni 3 apaurina ne pomognu, Magnezij, lijevi bok, desni bok, nista...samo me apaurin uspava nekad pa odmorim sahat i cim se probudim nastavlja se bol, tako mi je bilo 2 dana do sada al popusti me preko noci i sutra sam ok. Ma dever,dever... Jos neki dan mal se nisam posvadjala sa mm, isao on kupiti apaurine i ona apotekarka se pravila pametna i rekla "znamo da dr to propisuju al ipak prenesite zeni da ih ne pije jer su stetni" i on meni to...i ja njemu "hocu li njoj ici kad prokrvarim il me uhvate bolovi ili onima na gak-u, sta cu, ne bih ni ja voljela piti tablete al moram", nadam se pozitivnijim vijestima ove hefte na kontroli aBd. Drznice, ja sam do sad isla 3 puta u 6. i 7. sedmici na ultrazvuk, pa onda svake sedmice po jednom do 9. i onda svakih 15 dana i sad zadnji put je rekla za 3 sedmice zbog ove niske posteljice i hematoma. Ne volim ni ja ici cesto dr (volim vidjeti bebija :) al ne bih isla bezveze) al kad se mora, mora se, nikome nije stetio do sada pa nece ni nama aBd. Pa i ja sam imala taj hematom, pa sad evo posteljica tako da svaki put jedva cekam sljedeci pregled. Moram se izboriti na poslu za ovo mirovanje bar 15 dana. Ja nemam kontrakcije, zapravo ne znam ni kako to izgleda...osim sto me ponekad u dnu stomaka zaboli kao da me probada. Popijem onaj apaurin nekad reda radi, kako rece dr. jer se skidam sa utrogestana hehe
|
|
|
|