|
leonora -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (31.5.2011 20:13:00)
|
Selma, ja imam u stomaku pravu štucavicu... Svaki dan 2x štuca, ujutro i naveče. Kod mene je beba do prije 2 nedelje bila okrenuta poprečno i tada sam osjetila baš sa strane da štuca, a sad kad se u zadnji trenutak okrenula glavicom, osjetim baš tako u donjem stomaku nekako s lijeve strane, baš odskače kad štuca. Inače meni od juče još uvijek traje smeđkasto-žućkasto-rozikasti iscjedak, nakon onog grubog ginekološkog pregleda, pa sve kontam nije valjda da mi je oštetila sluzni čep, pa da se počeo polako otapati, ne znam... Ja neštone bih još na porod, neka me bar još 10 dana, ali... čisto sumnjam da ću izdržati do tada... imam neke blage bolove od juče to od pregleda, ne u stomaku, već baš gdje me čačkala, možda se otvaram[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ne znam, nemam pojma. Tako mi se ne ide sad u petak opet kod doktorice, kažem bude li me opet pregledala ginekološki, ima da me porodi na onoj stolici... uh... koliko zavali prste to je strašno... Još mi reče, ha, evo glavicu osjetim, ma rekoh, baš super, možeš misliti...
|
|
|
|