|
enči80 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (10.6.2011 12:58:16)
|
IZVORNA PORUKA: Gemelli kako si draga enci kako bebare, oce li to i kod tebe biti i [sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif] nego da znate ja sam svoje bebare osjetila tek u 21 nedelji i kako su sutnule, tako nisu ni prestale, tj takodje lijeva curica, ona je bila nemirna samo tako, desnog djecaka am rijetko kad osjecala, moda pred kraj trudnoce malo i evo kako sam se porodila, nemirna curica u stomaku ostala nemirna samo tako, prava zivca, a mali medo, prava mirnica, samo jede spava, a kad je budan suti i gleda okolo, dok ova namigusa zna za 1 sat smoriti 5 ljudi oko nje [sm=smiley36.gif] Gemelli[sm=smiley31.gif] ,dobro smo hvala Bogu.Pa ,sigurna je da je jedna curica a za drugo nije vidjela mada iskreno dok se ne rode ja im ne vjerujem i više i ne pitam da mi ne bi bilo kao kod palachinken[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]Bebice su prekrasne,vidjela sam one slike što si izbacila na fb i rasplakala sam se(hormoni).Kako si ti, jesi li se opravila?Možeš li ih dojiti? Odoh sad malo da prošetam,ne mogu više u kući a vrijeme je takvo da samo kiša što nije pala[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|