|
Bebica11 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (12.6.2011 17:39:21)
|
IZVORNA PORUKA: Nađaa a sam bolje hB. Juce mi se pojavio smeckasti iscjedak, skroz malo i tupa bol a i danas me nekad bocne al kod mene je toliko puno puta znalo biti krvarenje da su me napadali na Jezeru kad dodjem i vise se niko "ne trza" toliko na to...postalo normalno, drmnem apaurin bas ako je kao jucer, a ovako mirujem i dalje podosta. Ma mene moja sestra rodjena iznervira, pravi neke probleme pa sam bila pod nervozom ovih zadnja 2-3 dana pa mi se sve odrazi na zadravlje. A brzo ce mi muz s puta, za 3-4 dana aBduser posted image user posted image user posted image pa cemo malo kod njegovih u drugi kanton u prirodu na aslame :))) i bicemo jedno desetak dana, jedva cekam da malo misli promijenim. joj mogu mislit kako ti je sto se tice ovih zajebancija oko stomaka, boli, pa ne boli, pa iscjedak... mene je bas presjeklo...ne znam nekako mi bas bi sjeb, kontam sta cu sad... vec se navikla na pomisao da ce bit bebara, i bas mi bi tesko...pravo sam se izgubila (po prirodi panicar, hB) ... al eto, hB sve ok... mirovanje pa cemo vidjeti! malo su i bezobrazni doktori!pa j..ga nije nam bas svejedno...znam da samo mi njima svi samo broj i ime, al nama bas nije tako svjedno! mislim ima ih ok, svaka cast iznimkama! a ne znam bas koliko ti je pametno nervirati se uopce, a kamoli sad...ne znam...mislim da ti je ipak tvoja beba bitnija od icega i ikoga na svijetu!! zato sabur! [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ajd drago mi je zbog muza puza, eto ga skoro, pa ces odmah biti bolje [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image] moj je na bolovanju skoro mjesec dana, pa mi vec i dojadio!hahahhahh! ma salim se, nego mi cudno jer smo bili puno odvojeni prve 3 godine veze....tako da nikad nismo bili skoro mj dana zajedno po cijele dane! [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Joj bas mi je drago da ste ti i gerberka sad na ovoj temi, osjecala sam se usamljeno jer ja ovdje pisem od 6.sedmice[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Bolje sam danas hB. Isla sam sa svojim roditeljima na vikendicu. Pravo da vam kazem, meni se nije ni islo al me natjerase, valjda sam blijeda od lezanja u kuci kao zombi[sm=jezicek.gif] i lijepo mi mama namjestila iza vikendice na seciji jednoj staroj i ja gurnula utrogestan i lezala umotana na zraku vjeruj da mi je prijalo!!! ako nista ovim mojim zivcima a mm se uspanicio sto sam hodala, gori nego ja...onda sam pukla pa mu svasta sasula preko sms-a i onda smo se opet pomirili[sm=smiley36.gif], helem hormoni luduju pravo...sad smo se vidjeli preko skajpa pa mi je pupio nesto fino...a ja isto malo dijete jedva cekam da se vrati[sm=bravo.gif] Uglavnom vratila se hairli, ne boli me nista hB..nadam se da ce se primiriti malo..pogotovo sto sam se i ja "zaljubila" u bebija preko onih snimaka sa ultrazvuka i 3D[sm=love.gif], nije covjeku jednostavno kad ga nesto zeza A STOMAK MI PRAVO ISKOCIO vec jedna komsinica mamu moju pita jesam li trudna, eto zamislite,jos haljinu nosam
|
|
|
|