|
babilon -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (14.6.2011 10:21:20)
|
IZVORNA PORUKA: jelenaT Kod mene je dr dosta detaljna i ona da preporuku da se vade nalazi a na meni je hocu li ih izvaditi, u prvoj trudnoci nisam nista vadila sem klasicne krvne slike, osnovne biohemije i urina. Babilon mislim da sam u ponedjeljak vadila, a u petak bili gotovi, ali nisam 100% sigurna. Znam da sam nalaze podigla u subotu i za malo nervni slom dobila kad sam vidjela taj neki na rubeolu pozitivan. Probudila dr ujutru u pola devet sva uplakana, zena mi crkla od smijeha [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image] ;)))) najbolje mi je to kad oni crknu odsmijeha ;)) a mi od straha ;))) nek je sve uredu pa se i ti sad mozes smijati ;))) meni srce treperi dok ne povadim ove nalaze, uh... sutra cu ovo povaditi a oodh danas sa ovim osnovnim nalazima koji su na 3 papira ;))) tacno sam sva uzbudjena, isto kao pred ispit, trema, uzbudjenje, strah, sva treperim, uh, plasim se valal i pregleda da vam pravo kazem... uh u hhu ! Jelena, ako smijem pitati, kod koga ti ides, tj koji te ginekolog vodi?
|
|
|
|