|
babilon -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (14.6.2011 13:58:05)
|
IZVORNA PORUKA: animagical IZVORNA PORUKA: mea29 babilon ovaj pregled ce ti biti preko stome 100% mada Divanovic pregleda i grlic, to mi je nesto natuknuo prosli put, ne znam u kojoj sedmici to pregleda, valjda je to vaginalno ma nemam ti ja pojma ali u svakom slucaju moras "srediti" he he he on grlic vag sondom pregleda apsulutno svaki put, ali nema razloga za brigu jer ne boli uopste i meni svaki put pokaze sondu da vidim da na njoj nema nista...puno ugodnije od ginekoloskog tj rucnog pregleda...[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] jest jest i meni svaki put jepokazao i kaze ' evo vidite, nema krvi, sve je uerdu' hehehehe, divan je! Kako me je pohvalio, noge mi se oduzele, namrgodjen kaze ' stanite na vagu i ne mutite s kilama' hahahaha ja se odvalila smijat, ja stala kad malo jace od 1kg se udebljala kazem ja njemu 'stavite vi 1,5kg' hahahaha kaze on 'nismo na pijaci, ali svaka ophavla za kilazu' ovo sam dobila u 2mj ovoliko, i ja sam opnosna na sebe ;D naredio mi je vise crvenog mesa, cvekle, zelja i dao sirup da pijem, malo zeljezo da ojacam, iako je iznad donje granice, 10,4 ali eto da ne krene doel ;D bas sam sretna sto sam vidjela celjade svoje koje me lupa hihihi
|
|
|
|