|
Sensia -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (14.6.2011 17:44:16)
|
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M Hvala vam na savjetima i podršci [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Stvarno danas nema šta nisam progutala i popila ali ne vrijedi,čula sam se sa svojom doktoricom rekla mi je da probam još kafu crnu da popijem pa da opet probam leći..... Ma ja stvarno nisam paničar ali što je puno-puno je jer i sama dr mi danas kaže pa jeli moguće da neće makar da se mrdne......Sat sam ležala samo na leđima i ništa a dosad ne mogo ni 15 minuta a da se ono ne uzvrpolji.......... Ja radim i funkcionišem sasvim normalno trudim se ne razmišljti i ne osluškivati svako malo,ali je teško.....Danas mi još dr reče kao srčana akcija za sad ok,ali zbog toga što nema pokreta ploda treba se pratiti je je to prvi znak za uzbunu ako Nedo Bog posteljica počinje praviti probleme ..... Eto utuši ja vas, pa sad odoh popiti kafu i opet malo zaleći ako nebi bilo ništa do 21h opet put pod noge i bolnica,nadam se da je sve ok i da jednostavno danas nije naš dan selmic, da doktori i sta sumnjaju ne do Bog ne bi te poslali kuci nego bi ostala gore na promatranju. samo se opusti i ako ti bas vrag ne bude dao mira odi opet nek te pregledaju ali ja mislim da to nije nista. Jednostavno ima bebica koje se u jednom momentu ulijene, uspavaju......neke bebice se malo i lupkaju neke vise, bitno je da si se pregledala i da je srce ok. bice to sve ok ako Bog da
|
|
|
|