m.i.n.a. -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) (14.2.2011 11:25:11)
|
Jutric drage moje zaljubljene..hehehe.. Medi jel imalo lakse sa bolovima,to kako opisujes mislim da nije to ono sto cekas ali draga ako te zabrinjava ili ti je bas napor da ti ipak obavis jedan pregled..pretpostavljam da te je malo i strah ali nemoj da bude,to je samo jos par dana a ja bih bila jako sretna da ti nas obradujes lijepim vijestima..:)) Sunce mila bas mi je drago da si krenula na vjezbe,vjerujem da ce ti pomoci bar malo,meni je jednom jedna sestra rekla ma nista vjezbe sve ces ti to zaboravit ali vjeruj da nisam,kad je steglo sjetila sam se i sama sebe napominjala za disanje ali i onako da se opustim,da nisam u grcu...cuvaj mi se.. Larooo...prija li godisnji..mogu mislit...priblizava se opasno..:)) Gagach draga,krenula je kupovina,znam da si iscekivala ove dane,jel enma vise raketica i baja..nisam stigla upratiti ali ako nema drago mi je,zasluzila si odmor zadnjih dana da pravo uzivas.. Vilo kako si mi ti,odbrojavas li..ima li kakvih deavanja.. Naidice..bravo izdrzala si do 15.ustvari,jos danas ali to je to..vjerujem da si mirnija..nemojd a te strah i javljaj nam se.. Taurus ja sam se porodila u subotu ujutro u 2.20 i izasla sam isto u nedjelju,kaze doktor Sanjin u subotu u viziti odkud ja tu,jer sam to jutro bila na ctg i nista nije pokazivalohehe...kaze ti mozes i u subotu odmah izac uz potpis jer sve je ok ali bih preporucio radi odmora da ostanes u nedjelju..i tako je bilo..ja sam bila u sobi 5,neces vjerovati potrefila me romkinja u sobi ali je ona to jutro odmah otisla,kad sam vidjela da ide u wc da zapali muka mi..i djaba je sestre upozoravaju..ja vjerujem da smo se srele bar na hodniku ako nista..kako napreduje bebica..:) Vidim vi se dogovarate za kafu,hocu i jaaaaa...:))ali ne mogu pa vas pozivam sve kod mene,dobicete i kolac da vas primamim..:))stvarno ne mogu Armana ostaviti,mucimo se sa grcevima i tacno krenu oko pola cetiri pa do pola sedam dijete nema mira,kako u to vrijeme poslijepodne tako i ujutro..:))nadam se da cemo s euspjeti bar jos jednom dopgovoriti prije nego odem mada sad kad krenu porodi sumnjam..:)) budite mi dobro i zdravo pa se cujemo
|
|
|
|