|
drznica -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (20.6.2011 17:48:24)
|
IT'S A BOOOOYYYYY Evo mene sa pregleda, sve super, beba napreduje, malo je spavao pa smo ga probudili da nam mase rukama i nogama...divan osjecaj, opet me rasplakao. Sto se tice posteljice i dalje je nisko-prednji zid, ali ne prelazi usce materice. Prednjaci zadak-kako sam skontala i beba se nisko spustila, bas se "uvalila" heheheh. U sustini ja ne osjecam nikakve bolove hB, tako da nije nikakva panika u najgorem slucaju moze poslije ici na carski tako da [sm=bravo.gif]. Rekla mi je da sam 17.sedmica tacno i da se u 5.mjesec ulazi u 20. sedmici i tamo oko 21.sedmice se tek beba javi ono pravo. Dobila sam Canesten 3 vaginalete jer sam na prvom pregledu imala malo Candide, pa da vidimo hocemo li uspjeti sta rijesiti amda je papa test odlican. Eto ja malo detaljisala...MAMA ima 70kg, a beba 200 grama :) p.s.moj osjecaj da je djecak bio je ispravan...ah te divne pink boje odlaze u zaborav. Pitam je,a jel moguce da ipak bude curica hahh...kad ona uveca sliku kaze vidis cunu, a ovo je pupcanik nema sanse hahahaha. Nek je ono meni zivo i zdravo ima popravni hehhehehhe i daaaaaaaaaa zeleno za KEKS heheheh
|
|
|
|