babilon -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (22.6.2011 10:08:46)
|
IZVORNA PORUKA: malena27 RR idacha kako si ti? ima li otoka? danas se neko ponudi da nam kupi caj od maslacka posto oticemo, a da me ubijes, sad ne znam ko je bio [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] Hahah, ja se ponudih da vam saljem ovaj caj kome terba a da nije u Sa ;)))) samo javite! nece mi biti mrsko ;) Neki dan kontam, Boze dragi, ja ove zene u zivotu nisam ni vidjela ni upoznala, a opet tako bliske... Mislim stvarno, kad su zene nromalne ;)), tako je fino imati normalan odnos s ljudima... Divne ste! Staj e ovo zene vi sve fit bile prije trudnoce, i ja sam 166cm, a kilazu ne smijem ni sopmenuti, stid me pored tih vasih 5ica i 4ki ;)))) Jutros sam neecete vjerovati kupila fornetti, hahahaha, joj muka mi je kad asm pojela 2 sa fetom i 2 sa pizzom, oj tito dragi, ne znam sto mije to trebalo, ali crkla bih da ih nisam uzela... ostatak dana, voce i voda, woohoo!! Ja sam imala nekakav cudan san pravo, ne bih ga znala ni prepricati, uglavnom se desavalo oko toga da mi je sefica rekla da cemo ranije kretati s poslom pa da ranije idemo kuci, a to ranije znaci da bi posao startao u 05h ujutro i nekad ne znam do kad bi bili naposlu jer ce sad po novom zakonu 1h = 3h pa ono hama par sati cemo samo raditi hahaha sva zbunjena u snu od racunanja u koliko moram ustat i kad cu se kuci vratiti, uzas ;)))) MEA obavezno uslikaj sve sto si dobila, da vidimo kako dijaspora kupuje hiihihih nadam se da ce ti se sve svidjeti...
|
|
|
|