mea29 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (23.6.2011 9:07:59)
|
jutro zenice...ja provodim svoj standardni jutarnji ritual pucam kifle i jogurt i citam ali niste bile bas aktivne u trecoj :) djelimicno povlacim sve sto sam jucer pisala o dijasporcima :)))) dobila sam kolica ali posto su me uštinula prilikom vjezbanja sklapanja i rasklapanja uhvatila me takva nervoza da sam se posvađala sa mm jer je rekao "sta dramis nije ti uopste prst bio unutra" a meni je cijeli prst utrnuo od boli, pa sam dobila histericni napad a onda nismo vise pricali cijelu noc, i zato jutros nema slike jer sam ih sklopila i slozila...ali evo opis, dok ih opet ne rasklopim... znaci firma je neka sa B..bimco..bicmo..nesto slicno...velika su i jako mocna, crno-siva, imaju onu korpu za skroz malu bebu, kad se to skloni dobiju se prava kolica, mogu se potezati gore dole,i napraviti prava kolica za lezanje i sjedenje...imaju mocnu navlaku za kisu, nigdje se ne vidi ni mrva materijala kad se to stavi, neku mrezu za komarce, standardnu torbu i dole onu zicu za pijacu...sto moze svega stati u to ha ha ha i imaju one velike tockove...ne bih rekla da su prakticna...mozda kad vec izadjes na ulicu ali dok ih sklopis, rasklopis i sneses povelika su... dalje, dobila sam sjedalicu za auto, za malu bebu, i onu stolicu kao ljuljacku nije na struju nego obicna...i onaj pojas u sta se beba stavi kad setas gradom iako ja to ne volim vidjeti uopste...dobila sam jorgancic i jastucic, posteljinu, onu zastitu za krevetic, i dekicu...od odjece...troje male carapice, male nike tene, 6 -7 bodija, jedan 58 (mrva mala) i ostali 62 i 68 cini mi se...zadovoljna sam jako, zao mi je sto vam nisam slikala ali hocu cim opet to razlozim...sinoc sam od huje sve poslagala u kese...
|
|
|
|