m.i.n.a. -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) (16.2.2011 12:36:29)
|
Samo da vam mahnem svima redom i pozelim lijep provod na brzoj ili sporoj kafici danas...ja sam maloprije popila sa sekom jdnu i bas sjeda,prije trudnoce nisam bila ovisna o kafi,bar sam mislila da nisam jer sad kad vidim kako mi je falila ovo mjeseci pitam se kako sam ja uopste funkcionisala:)) Sunce ja sam na kraju iskljucivala telefon od poziva i pitanja jer iako znam da se brinu mene je nerviralo,javim mami i seki da sam ok i iskljucim..dosta mi je bilo moje muke i razmisljanja sta i kako ce biti e jos da nekom objasnjavam kako se osjecam,pogotovo sto su navalili bili ljudi koji dotad su bili cao za cao.. Gagach pa ti sva spremna..jupiiiiii...otjeraj goste nezeljene,ssredi sve..i uzivaj u sredjivanju,svaki dan po jednu stvar nek bude sladje..:) Medi bravo za ispit mada nisam ni sumnjala..:))sretno danas na pregledu..eto ga dogura i ti..Nejra se ne javlja,mozda je kod nje vec gotovo pa onda tebe iscekujemo..joj,joj...krece..:)) Naidice..uhh progura ja Medi prije tebe,izvini...Medi cekaj red,ja sam uvijek predlagala nek svaka ceka red pa da ne kvarim tradiciju..hihihi...samo nek bude sve kako treba..:)) Vilooo veliki pozz za tebe..kao se osjecas...:)) Laroooo... Znam da nikad ne mogu sve vas spomenut zato veliki pozz svima.. ide ja kod svog pilenceta,cujem ga da se meskolji..
|
|
|
|