DIJAMANT -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (24.6.2011 8:49:33)
|
IZVORNA PORUKA: Semica IZVORNA PORUKA: mea29 heloooo...i moj debeli se javio nekada navecer, ja i mm smo ga "maltretirali" nutelom, vodom i maženjem, morao se javiti a od jutros šizzzzz...cim sam dosla na posao poceo je lupati...ni njemu se ne sjedi izgleda, a meni pogotovo...zlo mi je bas...jutros mi je stomak bio jako napet, imate li vi problema sa pr pr pr...plinovima :) bas me sve bolilo od nekog pritiska u stomaku...grozno... Ja imam prob sa pr pr pr od kako sam ostala u drugom stanju...ili je zatvor pa ne idem po 3,4 dana u wc pa me to pocne mucit ...ili je pr pr pr...i sve cekam kad ce me potjerat velika nuzda da vise ne PR PR PR -a ono nikad...cak sam znala osjetit kako me crijeva boleee...i ta mi bol traje sve dok se ne ispraznim... I ja sam imala ove probleme prva tri mjeseca, a pogotovo dok sam radila. Valjda još više crijeva bole kad dugo sjediš i trpiš. Znala sam imati pravo jake bolove u crijevima, kao da će mi eksplodirati. Znao me je i želudac zaboljeti, valjda ga crijeva poguraju. Ustvari, tek nekako dvije sedmice nemam ono kruljenje u stomaku. Pa dokle će trajati, ne znam.
|
|
|
|