Sensia -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (27.6.2011 9:19:25)
|
IZVORNA PORUKA: mea29 Sad citam nesto vezano za 23 sedmicu trudnoce i kao savjet pise: "Razgovarajte sa vašim ljekarom o simptomima prijevremenog porođaja, da biste znali na šta i kako da reagujete. Potražite pomoć ljekara ukoliko osjetite: grčeve koji liče na menstrualne (stalne ili povremene), tup bol u leđima, pritisak u karlici, grčeve u donjem delu stomaka (sa ili bez proliva), ako dođe do povećanja ili izmjene vaginalnog iscjetka, kontrakcija materice na 10 minuta ili češće (čak i ako su bezbolne), ako imate osećaj “ispunjenosti karlice”... pa zar svi ponekad ne osjetimo ove navedene tegobe... Mea draga, nemoj to previse citati samo se prepadas bezveze....... naravno da je ovo sve sto prati trudnocu al ako budemo na sve mislili eh evo ga ne daj Boze nesto lose dokle cemo? ja sam juce bila na nekom izletu gdje su sa mnom bile dvije zene koje su rodile u posljednjih godinu dana. ja stavrno ne znam kako te zene razmisljaju ali su me UBILE U POJAM sa horor pricama njihovih trudnoca i porođaja. dosla sam kuci ubijena u pojam od toliko negativnog.... kao nemoj ici na more jer se meni kad sam otisla na more supstila posteljica i jedva sam prezivila, ova druga nemoj piti grejp jer se od grejpa 100% otvaras, pa ti uopste nemas stomaka, pa ako ne masiras dojke dobices mastitis 100%, pijes sumeci mg??????? ah pa on je strogo zabranjen u trudnoci....... elem navaljase one meni bolestina i svega na vrat a ja ni kriva ni duzna. Ostala sam kao Alisa u zemlji cuda [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
|
|
|
|