ivannna -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (6.7.2011 16:25:18)
|
Joj cure sto sam se ja danas smorila, isla na DIP da dam krv za TORCH i hepatitis B, to mi je doktor tražio, pa jos nesto trebala obaviti u gradu, a joj leđa me rasturila, a jos sam jednom usput pravila pauzu i pila kafu :). Kad dođoh kući gladna, uzmem pojedem nesto, iiii ko da sam kamenja pojela evo jedva dišem, naručila sam da mi muž donese kiseljak [sm=smiley36.gif]. Meni trudnoću vodi dr.Godinjak, al za sada privatno, pa se sve pitam da ne daj bože zatreba da odem u bolnicu, a njega ne bude koga da tražim, da li je nekome Godinjak vodio trudnoću i zna li kome on ostavlja svoje pacijente ako njega nema. Mislim gore na Jezeru ima svakakvih likova, to je strava,uvjerila sam se u to iz raznih priča forumašica ali i kad sam bila na operaciji, pa ne bih da me zapadne neko takav. E da sve hoću da vas pitam kad ste vi počele piti neke vitamine za trudnice, meni za sada doktor daje samo folnu kiselinu... Divim se vama sto spremate i čistite kuću, meni se ništa ne da, a mozda je ovo samo faza [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|